Hockeysticks Sweden AB

 

Hockeysticks Sweden AB är ett svenskt företag som utvecklar och tillverkar ishockeyklubbor för den skandinaviska marknaden.

Vår målsättning är att alla spelare oavsett nivå skall ha möjlighet att spela med det bästa materialet marknaden kan erbjuda.

 

Vi har arbetat i sex år med att ta fram en hockeyklubba som har de egenskaper som de bästa spelarna efterfrågar. Under två säsonger har klubborna testats fullt ut, genom att samtliga spelare i ett divison 1 lag spelat och tränat med XYZ-SNIPER för att säkerställa att hållbarhet och kvalitet är tillfredställande. Klubborna har testats på alla nivåer från ungdom till A-lag. På seniornivå har vi positivt gensvar från spelare i samtliga divisioner.

 

Vi på Hockeysticks Sweden AB har stor erfarenhet av produktion då vi arbetat inom ledande befattningar i globalt aktiva företag i många år. Tillverkningen av våra klubbor sker i Kina där vi har tekniker som varit med redan från starten för sex år sedan. Vi har stor erfarenhet från produktion i Kina där vi sedan slutet av 90-talet aktivt arbetat med produktion och tekniska frågor.

 

 Lager av klubbor finns i Tierp (Sverige) och Trondheim (Norge).